StoryEditor

Maja Šuput: Udat ću se sto posto

Piše D  /  09.11.2018., 06:11h

Pjevačica Maja Šuput i njen zaručnik Nenad vjenčanje su planirali ovo godine, ali zbog njenih poslovnih obveza, nisu imali vremena, prenosi Dnevni avaz.

– Nenad i ja htjeli smo se vjenčati ove godine, ali nisam imala nijednu slobodni subotu. Ja bih se udala odmah, ne zbog udaje, nego da napravim tulum. Moji prijatelji, koji su jedna ozbiljna grupa ljudi, koji ne znam iz kojeg razloga podemone kada je zabava u pitanju, prijete da će me se odreći ako ne bude svadbe – izjavila je Šuput za hrvatske medije i dodala da će se udati sto posto, jer to baš želi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romantic sunset 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je rekla kako je svjesna da mora usporiti tempo.

– Zbog svog ritma nemam vremena ni na operaciju otići, a kamoli napraviti dijete. Ali baš me puknulo, možda malo prekasno, ali čovjeku dođe kad mu dođe. Nenad od prvog dana priča o djetetu, već imamo i one klasične fore, ja bih sina, on bi kćerku… ali tko god nam dođe bit će to jedno vrlo živahno dijete – rekla je Maja.

Vezu s Nenadom Tatarinov započela je prije godinu i pol, a par je nerazdvojan. Zaručili su se početkom ove godine. Uskoro planiraju preseljenje u novi dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Couple goals 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 02:39