StoryEditor

Ljutiti Bjelica najavio sankcije: ´Gadi mi se ovo, jedva sam čekao da završi...´

Piše D  /  30.03.2019., 09:03h

Trener Dinama kritizirao je svoje igrače bez dlake na jeziku, a neke od njih čekaju i sankcije, pišu Sportske novosti.

- Osim ova tri boda koja smo osvojili i navijanja naših navijača, svih devedeset minuta ništa nije vrijedno spomena. Pobjeda je izborena jako teško, moramo analizirati zašto je to bilo tako loše, zašto nismo bili na razini na koju smo navikli naše navijače. Kad na poluvremenu imaš potrebu zamijeniti šest-sedam igrača, onda to ne može biti dobro. Već u srijedu, na svu sreću, imamo utakmicu u kojoj ćemo pokazati naše pravo lice. Čestitam Interu na dobroj utakmici, zaslužili su barem bod. Nama je ovo opomena pred utakmice koje dolaze - kazao je Bjelica.

Na pitanje hoće li biti sankcija za neke igrače, ovako je odgovorio:

- Možda previše rotiram, možda ne bih trebao toliko. Puno puta kažem igračima, ako ti se "danas ne igra, ili nisi raspoložen, loše si spavao, imaš neki problem, dođeš i kažeš da ti se ne igra". Igrat će drugi, ima onih koji hoće. To sam im rekao i na poluvremenu. Neću tolerirati ovakve utakmice, jedva sam čekao da završi. Ne zato što sam se plašio rezultata, nego zato što to nisam mogao gledati. Imam grč na želucu, ne da mi se to... Sankcije? One će biti neigranje. Neki će igrati manje. Svatko tko dobije šansu treba se pokazati u najboljem svjetlu, dati sve od sebe. Dečki od mene nemaju nikakav pritisak rezultata, ali na utakmici moraju dati sve od sebe. To ovog puta nije bio slučaj kod mnogo njih - zaključio je Bjelica.

Trener Intera Samir Toplak kazao je kako je u dvojakom raspoloženju.

- Zadovoljan sam igrom koju smo pružili, kako smo bili hrabri i željeli igrati, a nezadovoljan sam, naravno, rezultatom. Zaslužili smo više. Imali smo dosta šansi, koje nismo realizirali. To je uzrok poraza. Nitko ne može doći u Maksimir, ne iskoristiti takve šanse i očekivati nešto. Vidjeli ste, pripremao sam utakmicu na način da krenemo junački poginuti, htjeli smo igrati, igrači su to dosta dobro radili, limitirali smo Dinamo, pogotovo u drugom poluvremenu. No, na kraju se mrtvi broje, a mi smo ostali bez ičega. Pokušat ću iz ove igre izvući maksimum za dalje - zaključio je Toplak.

Musi stradala noga

Nakon dvoboja na Maksimiru pojavila se i fotografija Musine noge koja je stradala u 29. minuti kod starta Čelikovića. Podsjetimo, sudac Bebek je to dosudio kao jedanaesterac uz protestiranje gostiju. U nastavku utakmice Matković je ipak spriječio drugi pogodak Modrih tako što je obranio udarac bivšem suigraču Komnenu Andriću.

Ozbiljnost Musine ozljede u ovim trenucima nije poznata.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:05