StoryEditor

Legendarni MMA borac sam se odvezao u bolnicu nakon srčanog udara

Piše D  /  09.11.2020., 06:11h

On se nije osjećao dobro i proteklog utorka je osjetio bol u grdima. Pretpostavio je da bi se moglo raditi o srčanom udaru, ali nije odmah otišao u bolnicu. Tek nekoliko sati kasnije odlučio je otići u bolnicu, gdje su vidjeli da mu je blokirana glavna arterija. 

"Da nisam otišao, vjerojatno danas ne bih bio ovdje. Sutra će mi staviti premosnicu. Hvala svima na podršci. Nije bilo vrijeme da umrem. Vrijeme je da živim", napisao je Coleman na svom Instagramu jučer, prenosi Index.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hadn’t been feeling so well for quite some time something hit pretty hard Tuesday about 7:00 pm chest locked up my arms went numb sounds pretty obvious but I didn’t want to believe . I walked around and laid down for about 6 hours it didn’t get better I texted my daughters I didn’t want to go wasn’t fair to them so I grabbed my keys made it to the hospital for sure there was nothing wrong but yes there was complete blockage of a major artery if I don’t go I’m probably not here today I’m so glad I went I have so many things I want to do . Tomorrow they will try to break through the artery and put a stent in for the first time in a long time I am motivated I am great full and appreciate all your support it wasn’t my time it’s time to live .  #UFC #MMA #Wrestling #HOF

A post shared by Mark Coleman (@markdcoleman) on

Ovaj 55-godišnji bivši borac posljednju borbu odradio je prije 10 godina, a prije 15 godina borio se protiv Mirka Filipovića koji ga je nokautirao u prvoj rundi.

On je osvajao UFC 10 i UFC 11 turnire, a 1997. godine postao je prvi teškaški prvak u povijesti UFC-a.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 09:09