StoryEditor

Legenda Uniteda poručila: "Mandžukić nije dobro rješenje!"

Piše D  /  16.10.2019., 07:10h

Gledajući s te strane, United je idealan klub za Mandžukića, a iskustvo Hrvata trebalo bi pomoći posrnulom divu da izađe iz krize. Naime, United je užasno krenuo u sezonu. Nakon osam odigranih kola tek su 12., a za vikend ih čeka derbi protiv goropadnog Liverpoola.

Ipak, ima i onih koji smatraju da Mandžukić nije dobro rješenje za klub s Old Trafforda. Jedan od njih je i legendarni Paul Ince, ikona Uniteda i bivši engleski reprezentativac.

"Mislim da Mandžukić nije dobro rješenje za United", izjavio je Ince za Mirror pa je objasnio zašto:

‘‘Nikad nećete dobiti najbolje igrače u siječanjskom prijelaznom roku. Klubovi svoje najbolje igrače ne prodaju tada. Drugim riječima, koga god United dovede u siječnju, to će biti privremeno, vatrogasno rješenje‘‘, kazao je Ince pa je dodao još jedan razlog zašto smatra da Mandžukić nije dobra kupovina:

"Ako već misle ići putem podmlađivanja, onda bi trebali tražiti i mlade napadače, a ne Zlatana Ibrahimovića ili Mandžukića", smatra Ince.

Ince se osvrnuo i na očajnu igru svog bivšeg kluba.

"Protiv AZ Alkmaara nisu imali nijedan šut u okvir gola, to je sramotno. Tri patetična šuta protiv Newcastlea, i to je sramotno za klub poput Manchester Uniteda", poručio je nekadašnji engleski reprezentativac.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 17:10