StoryEditor

Laž skupocjenog Bijeljinca je tema dana u Španjolskoj, u Realu bijesni

Piše D  /  09.05.2020., 08:05h

Real je jučer objavio da je Jović na treningu slomio stopalo, zbog čega ga očekuje između dva i tri mjeseca pauze. S obzirom na to da se nastavak La Lige očekuje u lipnju, za napadača kojeg je Real prošlog ljeta platio 60 milijuna eura sezona je završena.

To je bio nastavak loših vijesti ove sezone za Jovića, kojeg je Real učinio najskupljim srpskim nogometašem u povijesti. Prvo nikako nije opravdao očekivanja i visoku cijenu plaćenu za njega, jer u 24 nastupa za Real skupio je tek 770 minuta na terenu i postigao samo dva gola.

Zatim je u ožujku bio najomraženiji čovjek u Srbiji jer je po dolasku u tu domovinu iz Španjolske, jednog od svjetskih žarišta koronavirusa, prekršio pravila o samoizolaciji i to u državi koja je zbog korone proglasila izvanredno stanje. Istovremeno su se na njega obrušili i navijači Reala jer je bio jedini igrač kluba koji je tijekom haranja korone pobjegao iz Madrida. 

Par dana nakon što se vratio u Španjolsku i prošao test na koronavirus već na prvom treningu slomio je stopalo. Ako je Jović mislio da je ovo zadnja u nizu njegovih nedaća, prevario se. 

Naime, ispostavilo se da je ozlijeđen već neko vrijeme i da je to krio. Točnije, teško se ozlijedio vježbajući u kućnoj izolaciji u Beogradu, ali to nije rekao nikome u Realu, pa tako ni liječničkoj službi kluba.

Marca ističe da je svima u Realu bilo čudno kako se Jović ozlijedio odmah na početku prvog treninga i to tako teško. Isti izvor navodi da je Jović odmah priznao da ga stopalo boli već neko vrijeme. Naravno, to mu nije pomoglo i u Realu su bijesni na svoju promašenu investiciju, prenosi index.hr.

Oba madridska sportska dnevnika priču o Jovićevoj teškoj ozljedi i laži donose na naslovnicama. Marca naslovom otkriva da Jović nije petu slomio na Realovom treningu, nego kod kuće, dok se AS poigrao dijagnozama i dojmom koji su ostavili igrači gradskih rivala. Ispod slike Lodija, igrača Atletica koji ima koronavirus napisao je "pozitivan", a ispod Jovića zbog njegove laži stoji "negativan".

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 22:54