StoryEditor

Lakersi doživjeli najgori poraz sezone

Piše D  /  29.01.2021., 01:01h

Nicolas Batum je za Clipperse zabio 18 koševa, Lou Williams je dodao 17, a po 16 su ubacili Marcus Morris Sr. i Reggie Jackson.

Tyler Herro u svojoj prvoj utakmici nakon ozljede predvodio je Miami s 19 poena i deset skokova te pet asistencija. Gabe Vincent je dodao 18, a Bam Adebayo je utakmicu završio sa 16 ubačaja, 13 skokova i sedam asistencija.

Detroit Pistons su iznenadili aktualne prvake Los Angeles Lakerse, svladali su ih na svom terenu 107:92 nakon što su ih u zadnjoj četvrtini ostavili bez koša gotovo sedam minuta. Blake Griffin je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi s 23 koša.

Za Lakerse, koji su igrali bez ozlijeđenog Anthonyja Davisa, ovo je bila utakmica s najmanje zabijenih koševa i drugi poraz zaredom u gostima nakon što su imali seriju od 10 pobjeda na početku sezone.

Wayne Ellington je dodao 20 koševa, od čega šest trica za Pistonse, a Mason Plumlee 17 koševa i deset skokova. 

LeBron James je bio najbolji pojedinac kod Lakersa s 22 koša, ali je zabio samo dva u drugom poluvremenu. Osim toga upisao je deset asistencija i sedam skokova. Kyle Kuzma je također ubacio 22 koša, a Talen Horton-Tucker 13.

Houston Rocketsi su kod kuće sa 104:101 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a do pobjede ih je predvodio Victor Oladipo s 25 pogodaka, uključujući i polaganje 26.2 sekunde prije kraja, što je njegovoj momčadi donijelo prednost od tri poena.

Damian Lillard je bio najbolji u redovima Portlanda, zabio je 30 koševa, a Anfernee Simons je promašio šut za izjednačenje na zvuk sirene za kraj. Simmons je u porazu svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa. 

Phoenix Sunsi su sa 114:93 bili bolji od gostujućih Golden State Warriorsa, a Mikal Bridges je predvodio sedam igrača Phoenixa s dvoznamenkastim učinkom s 20 poena. Stephen Curry je s 27 koševa bio najbolji strijelac utakmice i poraženih Warriorsa. Dario Šarić nije konkurirao za sastav Phoenixa, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:01