StoryEditor

Klopp otkrio što se dogodilo Lovrenu i zašto ga je morao izvaditi iz igre

Piše D  /  08.12.2019., 08:12h

Liverpool je u subotu poslijepodne nastavio svoj juriš na naslov prvaka Engleske na gostovanju kod Bornemoutha (3:0), prvu titulu otkako je osnovana Premier liga, ali opet se smrknulo lice menadžera Jürgena Kloppa. Barem nakratko.

Naime, Dejan Lovren se u jednom trenutku požalio na bol, te je napustio travnjak u četrdesetoj minuti utakmice šepajući.

Premda su prve informacije u engleskim medijima govorile da je hrvatski reprezentativac istegnuo tetive, Klopp je u subotu predvečer pojasnio da nije bilo tako strašno kao što se na prvu činilo, odnosno da Lovrena uskoro očekuje u momčadi.

- Vjerujem da neće biti težih posljedica. Barem se nadam. Čini mi se da je u pitanju ipak bio samo grč. Dejan je osjetio nekakvu bol, kazao nam to, ali smo odlučili ne riskirati i izvadili ga iz igre. Htio je dočekati poluvrijeme, otići na tretman kod fizioterapeuta, nastaviti utakmicu i u drugom dijelu, ali smo kazali ‘ne‘ - otkrio je je Klopp, prenosi vecernji.hr.

Lovren se u prvu momčad vratio otkako se ozlijedio Joel Matip (koljeno), a nedavno je na šest tjedana iz stroja ispao i Fabinho.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 05:32