StoryEditor

Kći nagovorila majku da zajedno naprave test na trudnoću pa se šokirala

Piše D  /  16.01.2021., 03:01h

Korisnika TikToka Rylee podijelila je video u kojem su ona i mama zajedno doznale rezultate testova na trudnoću, a u međuvremenu su prikupile preko 13 milijuna pregleda.

Uvjerene da će oba testa biti negativna, rasporede pakete i odmah potom Ryleeina mama uzvikne: "O, moj Bože!" Vjerujući da se njezina mama šali, 24-godišnja Rylee se počne hihotati, ali onda izbezumljena žena dodaje: "Je*eno ću plakati."

Naime, njezina mama je potpuno neočekivano otkrila da će uskoro roditi šesto dijete.

Kako je Rylee ispričala u narednoj objavi, kasnila joj je menstruacija, bila je izrazito emotivna pa je odlučila posjetiti mamu koja joj je sugerirala kako je možda sve to znak da je trudna. Potaknula ju je da napravi test za trudnoću i usput spomenula kako i njoj kasni menstruacija. Uvjerene da će oba testa biti negativna, odlučile su sve snimiti i kasnije nazdraviti bocom vina. Nakon što je njezina mama vidjela pozitivan test, optužila je kćer da je zamijenila njihove testove te je napravila još jedan. No, i on je bio pozitivan.

U međuvremenu su saznali da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog dječaka, a od njegovog rođenja ih dijeli tek nešto više od mjesec dana, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 18:10