StoryEditor

Kaos u Bresciji: Navijači Vojvodine prekinuli utakmicu zbog albanskih zastava

Piše D  /  12.10.2019., 09:10h

Sve je počelo u mirnom tonu nakon što su igrači obje na teren izašli s majicama na kojim je pisao ‘Mihajlović 11‘ i ‘Forza Siniša‘, kako bi pružili podršku srpskom treneru koji boluje od leukemije. I to je zapravo bilo jedino što je vrijedno pohvale.

Talijani su već nakon 12 minuta vodili 2-0, a nedugo nakon toga trener Vojvodine Nenad Lalatović nije se slagao s odlukama glavnog suca te je žestoko prigovarao. Amabile Daniel ga je upozorio nekoliko puta, ali kada je vidio da srpski trener nastavlja po starome, dao mu je crveni karton i poslao ga na tribine. 

Lalatović se nikako nije htio složiti s tom odlukom, pa se vodio onom starom, ‘ako ja ne smijem bit u terenu, e pa neće ni moji igrači‘. Odveo je svoje nogometaše u svlačionicu, ali nakon pet minuta se smekšao i vratio ih je na teren, a on je zasjeo na tribine odakle je pratio nastavak. 

No taj nastavak je trajao samo pet minuta jer su u 50. minuti nepoznati navijači, najvjerojatnije Albanci, mahali albanskim zastavama. No problem se stvorio kada su ih vidjeli navijači Vojvodine koji su odmah uletjeli u teren i opet prekinuli utakmicu. Na svu sreću, do većih incidenata nije došlo i opet se moglo nastaviti s utakmicom, no eto novih problema. Zvijezda Brescije Mario Balotelli odbila je igrati te glavni sudac nije imao izbora te je po četvrti put prekinuo utakmicu i odveo igrače u svlačionicu, prenose 24 sata

Dnevnik.ba 

16. rujan 2024 09:15