StoryEditor

Kakav cirkus u Brazilu: Potukli se navijači, stradali - policajci!

Piše D  /  09.05.2018., 08:05h

U četvrtom kolu druge brazilske nogometne lige susreli su se Goiás i Vila Nova. Gosti su slavili s 3-1, ali rezultat je bio u drugom planu jer su domaći navijači izazvali pravi rat na tribinama, prenosi 24.sata,

Sve je počelo kada je momčad Vila Nove zabila svoj treći gol, a najžešći navijači Goiása počeli paliti dresove i zastave kluba. To se nije svidjelo ostatku navijača domaće momčadi koji su ih napali. 

U sve se umiješala i policija, ali su bili u podređenom položaju. Minimalno 10 policajaca je ozlijeđeno, a jedan je čak pretrpio ozbiljne ozljede glave zbog čega je završio u bolnici. No, policijski službenici su na kraju uspjeli smiriti situaciju te su priveli neke od navijača. 

Prema tvrdnjama prisutnih navijača, u jednom trenutku su se čuli i pucnjevi, ali policija je ubrzo dala obavijest da je jedan njihov službenik ispalio metak upozorenja u zrak, kako bi preplašio zaraćene strane. 

Zanimljiva je činjenica da su se na stadionu nalazili samo navijači domaće momčadi, ali su oni pokazali kako je čak i to dovoljno da se na tribinama stvore neredi. 

Goiás je ušao izrazito loše u ovu sezonu, a u prva četiri kola je upisao tri poraza uz jedan remi dok je Vila Nova ostvarila sve četiri pobjede i zasluženo se nalazi na prvom mjestu.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 00:35