StoryEditor

"Juventus se sramotno i odvratno ponio prema Mandžukiću"

Piše D  /  26.12.2019., 09:12h

Hrvatski napadač odlazi nakon što ove sezone nije upisao nastup za klub iz Torina. Dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija pao je u drugi plan. U prošlom prijelaznom roku imao je nekoliko zanimljivih ponuda iz europskih velikana, ali je odlučio ostati u Juventusu i boriti se za minutažu. Nije dobio priliku. 

"Juventus se sramotno ponio prema Mandžukiću. Riječ je o sjajnom čovjeku koji je klubu dao sve i godinama pokazivao nevjerojatnu odanost. Juventus se ponašao prema njemu poput najgore korporacije, odgurnuo ga u stranu i potjerao kao da je nitko", smatra talijanski novinar Carlo Garganese.

"Mandžukić je držao usta zatvorena iako se imao pravo javno pobuniti. Ne možete se tako ponašati prema klupskoj legendi, prema igraču koji vam je sve dao i koji nije dobio priliku ni da se oprosti. Nije ovo Juventusu prvi put da se tako ponaša prema legendama, sjetimo se kako su otišli Del Piero i Marchisio. Mariju želim sve najbolje. On je jedan od najboljih i najpodcjenjenijih napadača svoje generacije. Njegovi rezultati u velikim klubovima i velikim utakmicama to pokazuju."

Slično razmišlja i njegov kolega Murillo Moret.

"Način na koji se Juventus ponio prema Mandžukiću je odvratan. Ako su time htjeli pokazati da su poduzeće, onda je to savršeno odrađeno"; prenosi Index.

Zanimljivo, Juventus se na službenoj stranici i društvenim mrežama još nije oprostio od Mandžukića. Od njegovog transfera dobit će pet i pol milijuna eura.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 05:46