StoryEditor

Ivan Perišić prelazi u Premiership, Vrsaljko također odlazi iz Intera

Piše D  /  26.01.2019., 04:01h

Hrvatska kolonija u Interu se polako raspada, barem ako je vjerovati glasinama u talijanskim medijima. Po njihovom pisanju dva Hrvata bi već ove zime mogla napustiti Giuseppe Meazzu. Riječ je o Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

Za Perišića se odavno interesuju mnogi europski klubovi, a nekako je najaktivniji bio Manchester United. No, odlaskom Mourinha, zanimanje Vragova za hrvatskog krilnog napadača je opalo, ali se u mogući transfer uključio drugi engleski klub.

Engleski i talijanski mediji javljaju kako je Arsenal kontaktirao Ivana Perišića kojeg želi dovesti iz Intera. Barata se s brojkom od pet milijuna eura za posudbu do kraja sezone i 35 milijuna za njegov otkup.

Šime Vrsaljko došao je u Inter u ljeto 2018. godine, ali čini se da bi uskoro mogao rezervirati let za Madrid. Njegova epizoda u Interu prožeta je ozljedama zbog kojih Šime nije mogao opravdati očekivanja zbog kojih je i doveden na Giuseppe Meazzu. Inter ga je doveo na posudbu s pravom otkupa, ali od toga neće biti ništa.

Naime, Inter je kupio desnog bočnog Cedrica Soaresa iz Southamptona čime su jasno dali do znanja da neće otkupiti Vrsaljka te da će se s istekom posudbe vratiti u Atletico. Čini se kako se i tamo neće dugo zadržati, jer za hrvatskog reprezentativca postoji duža lista zainteresiranih talijanskih klubova koji bi ga rado doveli. Najveću želju je iskazao Napoli....

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 08:47