StoryEditor

‘Inzaghijevski‘ gol Ante Rebića za vodstvo Frankfurta

Piše D  /  02.03.2019., 04:03h

Momčad Eintracht Frankfurta u 24. kolu njemačke Bundeslige dočekala je Hoffenheim i nakon velike drame i preokreta u posljednji trenucima slavila s 3:2.

Oba hrvatska reprezentativna napadača su od prve minute startala na terenu, Ante Rebić za domaćine i Andrej Kramaroć za goste.

Frankfurt je poveo u 20. minuti upravo preko Ante Rebića i to na ‘inzaghijevski‘ način. Kostić je izravno pucao na gol, ali lopta na putu pogađa Rebića i vara vratara za 1:0.

Gol Ante Rebića pogledajte OVDJE.

Gol koji neodoljivo podsjeća na onaj Pippa Inzaghija u finalu Lige prvaka 2007. godine.

No, u finišu prvog poluvremena Joelinton je zabio za 1:1, a u sjajnoj akciji Hoffenheima je sudjelovao i Andrej Kramarić.

Ante Rebić je ostao u svlačionici, a umjesto njega je ušao najbolji strijelac lige Luka Jović. Za sada nema informacija je li hrvatski napadač zaradio neku ozljedu ili je samo trener domaćina htio po jedno poluvrijeme dati obojici napadača.

U 60. minuti Hoffenheim dolazi do preokreta kada nakon dodavanja Kasima, Belfodil zabija za 1:2. No, pet minuta kasnije asistent god vodećeg gola gostiju Kasim dobiva drugi žuti karton što pomaže Frankfurtu da i on preokrene rezultat u finišu susreta.

U 89. minuti za novo poravnanje zabio je Heller, a isti igrač u šestoj minuti nadoknade dodaje Pacienciji koji zabija za konačnih 3:2. Inače, Paciencia je portugalski napadač koji se pored Jovića, Rebića i Hellera, ali i ozljeda nije naigrao, no pokazao je u ovom susretu kako trener može i na njega računati u napadačkim rješenjima. Na slatkim mukama je stručnjak Frankfurta Adolf Hutter.

Dnevnik.ba/ T.R.

27. travanj 2024 04:54