StoryEditor

Ima li povlaštenih u nogometu: Evo kako Messi "grli" suca

Piše D  /  13.09.2017., 06:09h

Ronaldo je pocrvenio zbog pogrešne odluke suca, dobio je četiri utakmice kazne. Kad mu je sudac dodijelio drugi žuti karton, revoltirani Portugalac ga je odgurnuo što se i vidi na kraju ovog kratkog videa. 

Sinoć je u Ligi prvaka Barcelona igrala protiv Juventusa. Messi je učinio isto to, doduše, u drugačijoj situaciji, nije se radilo o drugom žutom, ipak, odgurnuo je sudca. Reagirali su navijači Madriđana sa stranice Real Madrid Balkan s upitom jesu li pravila jednaka za sve. 

 

I mi se to pitamo dok čekamo potencijalnu reakciju UEFE. Ljubitelji nogometa u ovom sportu bi sigurno uživali više kad ne bi bilo povlaštenih. 

Podsjetimo, Barcelona je sinoć pobjedila Juventus 3:0. 

S pobjedom protiv Juventusa, Barcelona je 19. put zaredom krenula u Ligu prvaka bez poraza. Posljednji poraz doživjela je davne 1997. godine, kada je na katalonskoj klupi sjedio Louis van Gaal. Tada je s 3:2 bolji bio Newcastle.

Do utorka navečer Barcelona i Juventus su dijelili rekord s 18 uzastopnih pozitivnih rezultata na otvaranju sezone u Ligi prvaka, no za Talijane je taj niz prekinut na "ružan" način.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 10:05