StoryEditor

Hrgović nakon meča objavom zapalio društvene mreže, javili mu se Raketa i Mandžo

Piše D  /  08.12.2019., 07:12h

Zadovoljan sam nastupom i sada vjerujem da mogu postati i svjetski prvak, kazao je hrvatski boksač Filip Hrgović nakon pobjede u dvoboju teške kategorije u Riyadu protiv 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu, kojeg je nokautirao u trećoj rundi.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde. Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, no Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe.

No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu.  Hrgoviću je deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Nakon borbe oglasio se Filip na društvenim mrežama fotografijom sa svojim timom.

Podijelio je i fotografiju na svom Instagramu te je dobio mnoge čestitke od mnogih hrvatskih sportaša, među kojima se ističu čestitke nogometaša Ivana Rakitića i Marija Mandžukića.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 02:30