StoryEditor

Hajduk besplatno dovodi bivšeg igrača Milana?

Piše D  /  29.12.2020., 12:12h

Talijani pišu da je Hajduk zainteresiran za dovođenje slovenskog ofenzivca Valtera Birse (34). Interes Splićana potvrdio je i talijanski ekspert za transfere Gianluca Di Marzio, prenosi Index Sport.

Birsa je raskinuo ugovor s Cagliarijem prije mjesec dana i sada je slobodan igrač na tržištu. Uz Hajduk, Slovenca prate Damas FC i Al-Jazira.

U karijeri je igrao za Primorje, Bilje, ND Goricu, Sochaux, Auxerre, Genou, Torino, Milan, Chievo i Cagliari. Za reprezentaciju Slovenije odigrao je 90 utakmica i zabio sedam golova.

Hajduk je prije sedam dana vratio Lovru Kalinića iz Aston Ville. To je prvi transfer novog predsjednika Lukše Jakobušića.

Povremeni hrvatski reprezentativac je stigao na posudbu do 30. lipnja 2021. godine iz Aston Ville.

"Koristim ovu priliku da se zahvalim predsjedniku Jakobušiću koji je pokrenuo priču oko mog povratka. Njegova želja je zaista bila velika, s moje strane također, iako mi se na stolu nudilo nekoliko opcija iz Belgije. Mnogi će reći da je Hajduk trenutno rezultatski loš, ali Hajduk je unatoč tome ogroman klub. Mene je posebno zaintrigirala priča i projekt predsjednika koji želi stvoriti jak i moćan klub. Od prvog razgovora sam osjetio pozitivu, zbog čega nisam puno dvojio. Radujem se i sretan sam zbog povratka, jedva se čekam priključiti momčadi. Trebamo svi zajedno zapeti i početi raditi na velikim stvarima", kazao je Kalinić.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 15:35