StoryEditor

Grude: Proslava trećeg naslova rukometnih prvakinja BiH

Piše D  /  29.07.2021., 22:36h

Završnica ovogodišnje Premijer lige BiH za rukometašice  u Grudama će biti slavljeničkog karaktera. Ekipa HŽRK „Grude“ Grude će u utakmici protiv susjeda iz Ljubuškog, biti i zvanično promovirana u novog/starog prvaka Bosne i Hercegovine. Ovim putem HŽRK Grude zahvaljuje ŽRK Izviđač Central osiguranje  Ljubuški na pristanku da se utakmica odigra u petak.

Grudskim rukometašicama je ovo treći uzastopni naslov prvakinja države. I ovaj put naslov je osvojen uvjerljivo sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoporedanu ekipu i osiguran još u Tuzli u 19.kolu.

Utakmica u petak će biti prigoda za proslavu ovog velikog uspjeha grudskih rukometašica i grudskog, ali i hercegovačkog športa uopće. Zato će u dvorani Bili Brig u petak biti svečarsko ozračje koje će grudskim rukometnim kraljicama uljepšati i sjajne Grudske mažoretkinje koje su prošli tjedan u Grude donijele 7 odličja sa državnog prvenstva.

U petak će ekipi HŽRK Grude biti uručeni pokali prvakinja BiH i medalje za osvojen naslov, a samoj utakmici i promociji prvakinja će nazočiti i veliki broj sponzora, donatora, osoba iz javnog života te prijatelja i navijača kluba, pišu grude-online.info. 

Inače će na ovoj posebnoj utakmici biti promovirani i novi dresovi prvakinja u kojima će nastupati i u petak ,ali i u idućoj sezoni.

Pokrovitelj promocije trostrukih rukometnih prvakinja Bosne i Hercegovine je Načelnik općine Grude, gospodin Ljubo Grizelj.

Sponzor promocije je tvrtka Violeta d.o.o. Grude.

Grudske cure „kćeri bure“ pozivaju sve prijatelje športa da u petak u 18.00 sati dođu u gradsku športsku dvoranu Bili Brig i zajedno s njima proslave ovaj veliki športski uspjeh.

Dnevnik.ba 

28. travanj 2024 16:03