StoryEditor

Evo kada se Rebić, Mandžukić i Ibrahimović vraćaju na teren

Piše D  /  13.03.2021., 05:03h

Trener Milana je rekao da ne želi razmišljati o borbi za titulu, nego samo o sutrašnjoj utakmici.

"Moramo se fokusirati na sutrašnju utakmicu. To je najvažnija utakmica. Ne možemo raditi računice, nego samo nastojati pobijediti u što većem broju utakmica. Prvenstvo je dugo i još je ostalo stvari koje se trebaju odlučiti. Samo jednom smo se opustili, a to je bilo u Speziji. U ostalim susretima nije nedostajalo odlučnosti. Treniram vrlo odgovornu skupinu igrača, kvalitetnu skupinu. Čak i kada nam nedostaje nekoliko igrača, opet mogu računati na snažne nogometaše", kazao je Pioli, prenosi Index.

"Ibrahimović je naš svjetionik"

Milan ima probleme s ozljedama i Pioli u prethodnim susretima nije mogao računati na veliki broj igrača, među kojima su Zlatan Ibrahimović te hrvatski nogometaši Ante Rebić i Mario Mandžukić. Sada se situacija mijenja.

"Ozlijeđeni su Calabria i Romagnoli, koji je trenirao s momčadi, ali i dalje ima problema. Mislim da će igrati Theo Hernandez, Hakan Calhanoglu i Ante Rebić. Na Ibrahimovića, Mandžukića i Ismaela Bennacera trebat ćemo čekati do narednog tjedna. Ibrahimović je naš svjetionik, ali imamo još mnogo lidera", rekao je Pioli.

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

29. travanj 2024 14:18