StoryEditor

Eva Carneiro o nastavku Premiershipa: "Neka se samo jedan zarazi i nastat će kolaps"

Piše D  /  02.05.2020., 12:05h

Sjećate se Gibraltarke Eve Carneiro (46)? Bivša liječnica Chelseaja koja je dobila otkaz zbog neslaganja sa Joseom Mourinhom. Žena danas ima privatnu ordinaciju sportske medicine u centru Londona i živi mirnije nego dok je bila u nogometu.

Ali... Nogomet i pažnja javnosti jake su "droge" pa dr. Carneiro ne bježi od kamera i mikrofona. Pažnju je uvijek plijenila izgledom, a poprilično i parnicom s Chelseajem nakon otkaza.

Englezi su pisali da je iz kluba u koji je došla 2009. šest godina kasnije otišla bogatija za 1.5-2 milijuna engleskih funti. Onda se i oženila, otvorila svoju ordinaciju i... Mir Božji.

U Engleskoj je medija ‘bezbroj‘ pa je na i Evu došao red da kaže svoje o želji vodstva Premiershipa da dovrši sezonu 2019/20.

- Jedan novozaraženi. Samo jedan. I... Imat ćemo kolaps, totalni raspad. Neće se igrati, a životi će biti ugroženi. Rizik je golem, a ako se EPL ipak nastavi onda će ključ biti u masovnom preventivnom testiranju - rekla je dr. Eva Carneiro.

Eva Carneiro misli da bi se pljuvanje na nogometnom travnjaku trebalo strogo kažnjavati. U sportu je počela raditi tijekom studija stažirajući u West Ham Unitedu, a radila je i za Britanski olimpijski odbor te žensku nogometnu reprezentaciju Engleske.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 15:48