StoryEditor

Dodatni motiv za Modre: Popularna kladionica smatra Dinamo totalnim autsajderom

Piše D  /  17.09.2019., 11:09h

Nova sezona Lige prvaka započinje večeras, a Manchester City ostaje na kladionicama najveći favorit.

Najpoznatija svjetska kladionica, William Hill, ovako je postavila koeficijente: Manchester City 4, Barcelona 6, Liverpool 7,5, Real Madrid 8, Juventus 10, PSG 10, Bayern 11, Atletico Madrid 17, Tottenham 21, Chelsea 26…

Zagrebački Dinamo dijeli posljednje mjesto s Olympiacosom, Lokomotivom i Crvenom zvezdom. Velika engleska kladionica za sva četiri kluba postavila je koeficijent 751, prenosi dnevnik.hr.

Dinamo je teški autsajder i za prolaz u drugi krug Lige prvaka u skupini C. Koeficijenti ovako glase: Man City 1,02, Atalanta 1,73, Šahtar 2,20 i Dinamo 11.

Zanimljiva je oklada: klubovi koji će izgubiti sve utakmice u skupini. Na ponudi je 12 klubova, a među njima je i Dinamo. Okladu da će Modri izgubiti sve utakmice, William Hill plaća s koeficijentom 9.

Dakle, za englesku kladionicu veća je šansa da će Dinamo izgubiti sve utakmice u skupini nego da će se plasirati u osminu finala Lige prvaka. Dodatni motiv za Modre.

Najveći kandidat za nulu u rubrici bodova jest praška Slavia, koja je u „skupini smrti“ s Barcelonom, Borussijom Dortmund i Interom. Koeficijent je 4,5. Iza Slavije slijede Lokomotiv 5, Genk 5, Crvena zvezda 8 i Club Brugge 8.

Najveći favoriti za sve pobjede u skupini su Manchester City 5, Liverpool 9, Barcelona 10, Bayern 12, Real Madrid 15…

Lionel Messi predvodi listu najvećih favorita za najboljeg strijelca Lige prvaka. Na Argentinca je koeficijent 5, a na Cristiana Ronalda 5,5. Sergio Aguero treći je s koeficijentom 9, Mohamed Salah četvrti s 10, Robert Lewandowski peti s 13.

Na ponudi William Hilla nalaze se i tri hrvatska nogometaša. Koeficijent na Ivana Perišića i Marija Mandžukića je 67, a na Nikolu Kalinića 81.

Mandžukića Juventus nije ni prijavio za jesenski dio Lige prvaka i pred odlaskom je u Katar, dok je Kalinić otišao iz Atletica na posudbu u Romu. No obojica su i dalje na ponudi.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 10:05