StoryEditor

Dinamo i RB Salzburg se bore za mladog Crnogorca

Piše D  /  08.02.2020., 11:02h

Nogometaši iz regije dobro znaju da u blizini nema bolje odskočne daske za Europu i svijet od Dinama. Stoga ih nije prijeko potrebno nagovarati na dolazak u Zagreb kod Nenada Bjelice. A to bi se moglo dogoditi i s crnogorskim talentom Budućnosti.

Prema pisanju crnogorskih vijesti.me, Dinamo je opako zagrizao za 19-godišnjeg stopera Stefana Milića, kapetana i jednog od ključnih nogometaša Budućnosti.

Također, Milića je prošlog ljeta uživo došao gledati Zoran Mamić.

I premda bi Dinamo mogao imati ‘pole poziciju‘ zbog želje igrača i odnosa s Budućnosti, za mladog Milića zagrizao je i Red Bull Salzburg, koji je poslao ponudu od 800 tisuća eura što je Budućnost glatko odbila.

Crnogorski doprvak i aktualni lider prvenstva ne želi se tek tako riješiti jednog od najboljih igrača. Pred Sutjeskom ima osam bodova prednosti u velikoj borbi za naslov i tek na ljeto razmišljat će o Milićevu odlasku.

- Mislim da je za sve nas koji radimo u klubu, za ekipu, a i za njega samog, najbolje da ostane još pola godine - rekao je sportski direktor Podgoričana Zvezdan Milošević.

Ukoliko dođe do transfera Milića u Dinamo, bio bi to rekordan podgoričkog kluba u samostalnoj Crnoj Gori. Najveći transfer za sada je onaj Fatosa Bećiraja u Dinamo 2010. godine za 650 tisuća eura.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 08:18