StoryEditor

Dinamo doveo još jednog Olma, Dani bi mogao preći u Atletico

Piše D  /  31.08.2019., 09:08h

Carlos Olmo dolazi iz kluba RSD Alcalá, španjolskog trećeligaša. Dani još nije potpisao ponuđeni petogodišnji ugovor. Mnogi će, sasvim razumljivo, potpisivanje starijeg brata prikazati kao još jedan Dinamov način da ostvari svoj glavni cilj - Danijev potpis ugovora. Eto, sad mu je u Zagreb stigao brat, pa bi bilo zgodno da braća u Zagrebu skupa žive, igraju u Dinamu, uživaju u metropoli. Očito Modri na sve načine žele zadržati svog ponajboljeg igrača.

Inače, Olmo jučer nije otputovao u Split, muči ga lakša ozljeda aduktora, a trener Bjelica nije želio ništa riskirati, pa ga je ostavio u Zagrebu. Još se uvijek ne zna rasplet te priče oko ostanka ili odlaska Danija Olma. Ključeve igre, naravno, drži Dinamo, zagrebački klub čeka ponudu koja će ga zadovoljiti, biti u okvirima željenog. Zasad takva nije stigla u Maksimir.

Izvori tvrde da do kraja prijelaznog roka još postoji neka mogućnost da Olmo završi u Atleticu iz Madrida. Problem trenutno predstavlja visoka odšteta koju bi Atletico trebao platiti, naime trebao bi prodati dvojicu igrača da bi zadovoljio financijski limit koji je Primera postavila za španjolske klubove. Dvojica igrača koja bi trebala napustiti klub jesu Correa i naš Nikola Kalinić. Ako bi se to dogodilo, onda još postoji mogućnost da Olmo završi u momčadiDiega Simeonea.

Inače, Olmo se našao na širem popisu izbornika A selekcije Španjolske Roberta Morena za kvalifikacijske oglede s Rumunjskom i Farskim Otocima. Međutim, na konačnom ga popisu nije bilo, dobio je poziv za U-21 selekciju, uz dodatak da je proglašen jednim od lidera te selekcije.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 06:44