StoryEditor

Čović dodijelio pohvalnice najboljim studentima Sveučilišta u Mostaru

Piše D  /  25.09.2017., 05:09h

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović dodijelio je u ponedjeljak, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru, pohvalnice najuspješnijim studentima Sveučilišta u Mostaru za iznimna akademska postignuća u protekloj akademskoj godini, priopćeno je Čovićevog ureda.

 Kao najbolji studenti deset fakulteta sastavnica Sveučilišta u Mostaru i Akademije likovnih umjetnosti, priznanja su dobili: Nikola Škobić (Ekonomski fakultet), Igor Krstić (Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti), Maida Čolić (Fakultet zdravstvenih studija), Marko Grbešić (Fakultet strojarstva i računarstva), Ivan Tomić (Pravni fakultet), Matea Karlović (Medicinski fakultet), Stanko Čolak (Građevinski fakultet), Marina Lavrić (Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet), Ivana Matić (Farmaceutski fakultet), Lucija Mandić (Filozofski fakultet) te Karolina Marušić (Akademija likovnih umjetnosti).

Predsjedatelj Predsjedništva BiH pohvalio je njihov uspjeh, ohrabrujući ih da izvrsne rezultate nastave postizati i u budućnosti. Čović je istaknuo da ih njihov rezultat obvezuje da budu predvodnici izgradnje boljega i uspješnijega društva u našoj domovini.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 08:55