StoryEditor

Cormier nakon poraza: "Izdao sam svoje trenere, platio sam cijenu što ih nisam slušao"

Piše D  /  18.08.2019., 12:08h

Stipe Miočić vratio je naslov svjetskog prvaka UFC-a pobjedom protiv Daniela Cormiera kojeg je u četvrtoj rundi ostavio na podu tehničkim nokautom u Anaheimu. Osvetio se Stipe tako za to što mu je prije nešto više od godinu dana Cormier taj isti naslov uzeo u Las Vegasu pa zaplesao pobjednički ples.

Nakon borbe stigle su čestitke Hrvatu sa svih strana. Nazvali su ga najboljim borcem svih vremena, a on sam je skromno rekao da mu je najbitnije mišljenje njegove kćeri. Poraženi Daniel Cormier također je dao komentar na borbu.

- Stipe je napravio sjajnu prilagodbu kad se prebacio na udarce u tijelo. Pogodio me više puta desnom rukom i nisam baš osjetio nešto previše štete tako da sam, možda, te udarce olako shvatio. On je odličan borac i  čestitam mu na pobjedi, kao i njegovom timu -  rekao je Cormier odmah nakon borbe.

Boli ga, kaže, najviše jedna stvar.

- Najgore je što sam izdao trenere. Molili su me da idem na hrvanje, a ja nisam napravio ono za što su me pripremali. Platio sam cijenu za to što nisam slušao - zaključio je DC. 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 10:53