StoryEditor

Čitatelji Marce smatraju Modrića najtalentiranijim 34-godišnjim sportašem svijeta

Piše D  /  21.03.2020., 02:03h

Pandemija koronavirusa prekinula je većinu sportskih natjecanja diljem svijeta, a brojni navijači željni sporta se zabavljaju na razne načine. Zabavu im nastoje ponuditi i klubovi i mediji koji prate sport. Tako su primjerice neki klubovi iz Hrvatske Telekom Prve lige odigrali na društvenim mrežama utakmice u popularnoj igri križić-kružić, a španjolska Marca je zabavu čitateljima ponudila u vidu ankete, piše Tportal.

Tražili su najtalentiranije sportaše na svijetu i to u dobi od 18 do 35 godina, a u kategoriji 34-godišnjaka uvjerljivo je slavio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. U anketi koju je ispunilo preko 50.000 ljudi Modrić je pobijedio s čak 62 posto glasova. Pobjedu je odnio ispred Stana Wawrinke koji je imao 15 posto glasova i bio na drugom mjestu.

U kategoriji 18-godišnjaka je pobijedio košarkaš Usman Garuba s 43 posto glasova, dok je u najstarijoj, onoj 35-godišnjaka, uvjerljivo slavio LeBron James koji je s 55 posto glasova pobijedio Cristiana Ronalda koji je osvojio 29 posto i Lewisa Hamiltona koji je imao 11 posto glasova.

Zanimljivo, iako je u kategoriji 21-godišnjaka bio Kylian Mbappé, on nije pobijedio u Marcinoj anketi. Sjajni francuski nogometaš je osvojio 37 posto glasova, ali pobjedu je odnio nevjerojatni slovenski košarkaš Luka Dončić za kojeg je glasalo 59 posto čitatelja.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 19:37