StoryEditor

Bruna Esih: Bandić ne može očekivati našu podršku

Piše D  /  30.07.2021., 00:04h

U stožeru Brune Esih vlada zadovoljstvo, slavlje, ovacije. Očekuju da će dobiti tri do pet mandata u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

"Zadovoljni smo. Naša očekivanja nisu išla do ovdje", kazala je Esih. Na pitanje hoće li u drugom krugu dati podršku Milanu Bandiću ili Anki Mrak-Taritaš, Esih odgovara:  

"Oko nekih stvari sam se otvoreno izjasnila. Pojavili smo se jer se ne slažemo s dosadašnjom politikom i Milan Bandić našu podršku u ovom trenutku ne može očekivati, ali niti Anka Mrak-Taritaš. Ovo je priča za koju je jasno kamo ide. Ako pogledamo naš rezultat i rezultat HDZ-a jasno je što građani žele.", prenosi Dnevnik.hr. 

Potpredsjednik HDZ-a Milijan Brkić kazao je, ako se, ankete pokažu točnima, u Zagrebu je HDZ doživio neuspjeh. 

"Tim koji je Prgomet okupio građani nisu verificirali - moramo razmisliti za sljedeći put", kazao je Brkić. Na pitanje mogu li rezultati uzdrmati poziciju Plenkovića, Brkić je odgovorio:

"Imamo predsjednicu države, predsjednika vlade, i ovi lokalni izbori pokazat će da je HDZ najjača opcija u državi. U Splitu i Rijeci, Osijeku, po svim anketama veliki uspjeh je drugi krug a onda je sve moguće." 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 15:53