StoryEditor

Brazilka stigla u Tokio: "Svi su me maltretirali, ja sam samo žena koja se seksala"

Piše D  /  21.07.2021., 09:07h

U žižu javnosti upala je nakon što je procurilo kako je navodno izbacila cimericu iz sobe samo kako bi mogla spavati s kajakašem Pedrom Goncalvesom. Rodile su se i glasine kako su je izbacili s Igara, no Brazilka je sve demantirala.

Oliveira će nastupati i na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje je stigla prije nekoliko dana. Naravno, odmah je privukla veliku pozornost medija i sportaša koji se već nalaze u olimpijskom selu. Priznala je kako joj je ta afera iz Rija zagorčala život. Bila je u centru pozornosti u negativnom kontekstu i bilo je to teško razdoblje za nju, a čak je dobivala i ponude da glumi u filmovima za odrasle, prenose 24 sata.

- Bila sam maltretirana od cijelog svijeta. Stvorila se priča koja se ponavljala i ponavljala. Samo zato što sam žena koja se seksala. Sada ću vam ispričati cijelu istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć prije natjecanja. Nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga. I nisu me izbacili s Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku htjeli nešto više, kao i mnogi drugi. Jeste li vidjeli koliko su kondoma podijelili u Olimpijskom selu? Bolt je u sobu odveo djevojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali profile na Tinderu - kazala je Brazilka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ingrid.oliveira96)

U Tokiju će, pak, morati obuzdati svoje strasti. Organizatori su zabranili seks tijekom natjecanja kako bi spriječili širenje zaraze, a sportašima će na raspolaganju biti 160.000 kondoma, trostruko manje nego u Rio de Janeiro. No, do njih će moći tek nakon završetka Igara. 

Dnevnik.ba

 

 

27. studeni 2022 13:51