StoryEditor

Bomba iz Madrida: Zlatan postaje Modrićev suigrač

Piše D  /  22.10.2018., 12:10h

Očajan start u novu sezonu uzdrmao je čelnike Real Madrida koji što prije žele vratiti kraljevski klub u vrh Primere. Odlasci Zinedinea Zidanea, a pogotovo Cristiana Ronalda bili su težak udarac za najuspješniji europski klub.

No, u Realu imaju rješenje, barem ako je vjerovati Marci koja je bliska kraljevskom klubu, ali je i list koji mnogo puta stavljao bombastične naslove koji se nisu ostvarili.

Sada pišu kako je Real Madrid pronašao rješenja za napad i klupu. Prijeko im je potreban napadač koji uvijek zabija. Benzema to godinama nije, ali spas vide u velikom Zlatanu Ibrahimoviću koji igra u Americi za LA Galaxy.

Real želi Zlatana dovesti na posudbu u zimskom prijelaznom roku kada traje pauza u MLS-u. Švedskom napadaču će tada biti već 37 godina, ali ako je vjerovati Marci, godine neće biti problem.

Real će uskoro promijeniti i trenera, a umjesto Julena Lopeteguija na klupu bi trebao sjesti bivši igrač Santiago Solari koji trenutno vodi rezervnu momčad Reala. Argentinac je prva opcija za novog trenera, a osim njega još se spominju Antonio Conte te Roberto Martinez.

Dnevnik.ba/ T.R.

28. travanj 2024 21:02