StoryEditor

Boban otkrio svog favorita Lige prvaka, komentirao i Vatrene i Luku Modrića

Piše D  /  02.01.2019., 05:01h

Legenda hrvatskog i svjetskog nogometa Zvonimir Boban nalazi se u Dubaiju gdje će se u četvrtak održati Globe Soccer Awards. Povodom tog obratio se novinarima te je rekao da je za njega Juventus najveći favorit za osvajanje Lige prvaka, dok nije zaboravio niti svoju Hrvatsku.

Juve je zadnji put bio osvajač prestižnog trofeja davne 1996., a posljednjih su godina izgubili dva finala. No, dolazak Cristiana Ronalda prošlog ljeta dao im je dodatan vjetar u leđa.

Hvali Ronalda

“Mislim da taj ugovor najvećim dijelom krasi sportski aspekt. Ronaldo je Ronaldo i naravno da je marketinški privlačan, ali to je samo bonus. Po onome što su pokazali glavnu si favoriti u Ligi prvaka, ali moramo vidjeti i kako će izgledati protiv najvećih klubova”, rekao je Boban.

“Očito je da su Ronaldom bolji nego prošle godine. Uvijek zabija, nevjerojatno je konzistentan i uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme. Očekivao sam da će se prilagoditi talijanskom nogometu jer više nije onakav kakav je bio 80-ih i 90-ih”, istaknuo je.

Najveći uspjeh hrvatkog nogometa

Nakon toga progovorio je o najvećem uspjehu hrvatskog nogometa.

“Pokazali smo talent i hrabrost cijelom svijetu. Ponosan sam što smo te kvalitete pokazali na Svjetskom prvenstvu. Modrić je izniman i jedinstven nogometaš. Pjanić mu je sličan, ali malo je igrača poput njega u ovom trenutku”, kazala je legenda Milana.

“Ranije je tu bio Iniesta, ali postoje talentirani igrači koji će zasjati u budućnosti”, završio je.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 04:07