StoryEditor

Blizanci iz Gane u redovima bh. premijerligaša: Nikada nismo čuli za BiH

Piše D  /  09.08.2018., 11:08h

Blizanci iz Gane Brahim i Nasri Adowa potpisali su ugovor s Fudbalskim klubom Zvijezda 09 i, prema riječima stručnog stožera, predstavljat će pojačanja u nastavku šampionata.

Dvadesetogodišnjaci su već mjesec u Etno-selu “Stanišići”, gdje su vrijedno radili i na kraju, na zadovoljstvo svih, potpisali vjernost klubu, piše Dnevni avaz.

 

Lokalni klub

- Nikad do sada nismo bili u Europi. Moram da priznam da nismo ni čuli za BiH.

U Gani i ostalim afričkim zemljama veliki broj menadžera skautira igrače i nalazi im transfere u Europi. Mi smo i došli na taj način i želimo napredovati.

Trenirali smo u našem malom lokalnom klubu, tu nas je primijetio jedan menadžer te nam organizirao dolazak ovdje - rekao je Brahim.

Adowe su zadovoljne prijemom u ovom dijelu.

- Ovdje smo malo više od mjesec, ljudi i okolina su više nego zadovoljavajući, svi se brinu o nama.

Do sada nismo imali nikakvih informacija o nogometu u ovoj državi, ali smo uspjeli vidjeti nekoliko utakmica i zadovoljni smo. Mislim da možemo igrati u ovoj ligi - kaže Nasri.

 

Nema informacija

U klubu su teško osigurali dokumenta i registrirali spomenute igrače, a mi smo putem društvenih mreža pokušali pronaći nešto više o ovoj dvojici, u najmanju ruku interesantnih nogometaša, ali uz veliki trud, ništa nismo pronašli.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 07:43