StoryEditor

Beckhamov Miami dovodi Hrvata: "Pokazao je veliki interes za dolazak"

Piše D  /  18.07.2018., 02:07h

Becks je već nekoliko puta najavio da će stvoriti moćan klub, a njegov suradnik Jorge Mas danas je to i potvrdio. No, on je istaknuo da žele dovesti hrvatskog nogometaša.

– Hrvatska mi je bila najomiljenija momčad na Svjetskom prvenstvu i bila je sjajna. Uskoro ćemo prezentirati ekipu za sljedeću sezonu, a tu je i izgradnja stadiona. Također, postoji mogućnost transfera jednog vrhunskog igrača, rekao je Mas pa dodao:

– Riječ je o nogometašu iz Hrvatske, velikoj zvijezdi koja je pokazala veliki interes za dolazak u Miami.

Nije otkrio o kome je riječ, ali strani mediji nagađaju da se radi o Luki Modriću. O tome se već pričalo prije dva mjeseca, Marca je čak tvrdila da se Beckham već našao s Florentinom Perezom, predsjednikom Reala, i pričao o toj mogućnosti. Posebno se priča zakotrljala kad je Modrić izjavio da bi mogao igrati u SAD-u.

– Nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u – rekao je Luka.

Tada su se o toj opciji raspisali i američki novinari, koji su bili oduševljeni tom mogućnošću. 

"Svaka čast Thierryju Henryju i Andrei Pirlu, ali Modrić bi bio najinteligentniji nogometaš u povijesti MLS-a. Dolazak Modrića srušio bi stigmu MLS-a kao mirovinske lige, to bi bio početak MLS-a kao centra za djecu koja žele naučiti diktirati tempo, s Modrićem kao ravnateljem", napisao je Connor Fleming.


Dnevnik.ba
 

29. travanj 2024 00:47