StoryEditor

Ante Miše: "Idemo u Slovačku po pobjedu, imamo kvalitetu za 2. pretkolo"

Piše D  /  09.07.2018., 12:07h

Pred novim trenerom, Antom Mišom je prva službena utakmica s mostarskim klubom, a očekivanja su dobar rezultat i konačno prolazak tog prvog pretkola:

„Zadovoljan sam odrađenim pripremama. Poslužilo nas je i vrijeme u Sloveniji, a i odradili smo kvalitetne prijateljske utakmice s protivnicima sličnim Spartaku. Te utakmice su pokazale kako se s pravom možemo nadati 2. pretkolu. Što se tiče nedostataka, ne možemo računati na Bekrića i Bekić, a o situaciji Rodina ne želim sada razgovarati.

Skoncentrirani smo samo na Spartak. Zrinjski je tri puta zaredom prvak države i mi uvijek igramo napadački na pobjedu. Naš primarni cilj je izvući dobar rezultat i zabiti minimalno jedan pogodak. Dobra smo ekipa i smatram kako možemo do pobjede u Trnavi“, kazao je Miše te se osvrnuo i na predstojeću utakmicu Hrvatske i Engleske:

„Eto poklopilo se da igramo na isti dan. Ja sam skoncentriran samo na Zrinjski, ali naravno da ćemo pogledati i Hrvatsku, barem drugo poluvrijeme i navijati za Vatrene“.

Kapetan Zrinjskog Pero Stojkić također smatra kako Plemići mogu do pogotka i kako će barem minimalna pobjeda biti ono po što odlaze u Slovačku.

T. Raspudić/Dnevnik.ba

 

29. travanj 2024 01:20