StoryEditor

ADVENT U STOCU Blagdansko druženje i zajedničko kićenje bora

Piše D  /  30.11.2018., 12:11h

Stolački dumo Rajko javlja da će se tada obavit i paljenje prve adventske svijeće na Jaslicama. Svi ste pozvani i svi dobro došli!

U subotu 15. prosinca u 14.00 sati održat će se treći po redu božićni sajam koji ove godine donosi druženje pod velikim šatorom uz različite događaje. Predstavit će se različiti izlagači i njihove rukotvorine, a posjetitelji će imati priliku kupiti razne rukotvorine i suvenire. Dobrotvorno kuhanje i mirisi raznih delicija kružit će gradom na Bregavi, a cjelokupni prihod od adventskog kuhanja ići će u humanitarne svrhe za najpotrebnije u župi Stolac. Također u pastoralnom centru bit će otvorena izložba likovne kolonije HPM. Učenici Srednje škole Stolac izvest će predstavu „Lijek za srce“ a za najmlađe tu je „Bajka o dobrome vitezu“ u izvedbi Malog teatra iz Mostara, također u pastoralnom centru, prenosi Stolac.

Večernji sati su rezervirani za zajedničko druženje pod šatorom uz tamburaše „Stare note“. Pridružite nam se u središtu grada u Stocu i provedimo dvije adventske subote u zajedničkom blagdanskom druženju‘‘, navodi se u priopćenju organizatora.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 04:53