StoryEditor

23 godine od poteza svojstvenog samo Goranu

Piše D  /  25.07.2020., 11:07h

Hrvatska legenda igrala je finale Queensa protiv Australca Marka Philippoussisa, a s obzirom na to da se radilo o dvojici odličnih servera, nismo vidjeli puno izmjena tijekom meča. Frustrirani Ivanišević u jednom trenutku je tako odlučio zabaviti publiku pa je zamolio tada 14-godišnju skupljačicu lopti da uzme njegov reket i odigra poen.

Djevojčica je prvo bila neodlučna, ali je ipak otišla na teren nakon Goranovog nagovaranja na što je publika oduševljeno reagirala. Philippoussis je, naravno, sve prihvatio i odigrao izmjenu od 17 udaraca prije nego što je lopticu nogom zakucao u mrežu. Ivanišević je ponovno preuzeo nakon toga, ali je na kraju izgubio finale za 53 minute. Australac je bio bolji sa 7:5 i 6:3.

Goran je u svoje vrijeme zbog ovakvih situacija bio jedan od najomiljenijih tenisača na Touru, a ako pogledamo komentare ispod videa koji je lajkan oko 70 tisuća puta, vidimo da je ostao omiljen i do današnjeg dana, ne samo u Hrvatskoj već i u ostatku teniskog svijeta.

"Veliki Goran", "Danas bi nam dobro došao netko poput njega", "Ovo su bili zlatni dani tenisa", samo su neki od komentara podrške Ivaniševiću, prenosi index.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 23:40