StoryEditor

Užas u Njemačkoj: Otac osumnjičen za ubojstvo 15-godišnje kćeri, navodno je prije utapanja kći brutalno pretučena

Piše desk  /  23.06.2024., 11:43h

Nakon okrutnog ubojstva 15-godišnje Ronje koja je beživotna pronađena na obali Rajne u Wormsu, oglasio se i odvjetnik Hassana M. (39), oca ubijene djevojčice koji je trenutno iza rešetaka. Izlaze strašni detalji.

Odvjetnik osumnjičenog je potvrdio kako je motiv zlodjela ubojstvo iz časti zbog nezadovoljstva načinom života njegove kćeri. “Istina je da otac nije bio zadovoljan načinom života svoje kćeri”, kaže njegov odvjetnik, prenosi Fenix-magazin.

Cijela obitelj podrijetlom je iz Afganistana, ali već nekoliko godina žive u Njemačkoj.

“U svom iskazu kriminalističkoj policiji, koji je trajao nekoliko sati, moj klijent je svojoj ženi opisao detalje u vezi s ubojstvom”, rekao je javni branitelj. Daljnje istrage morale bi razjasniti jesu li te izjave istinite.

“Činjenica da su oba roditelja u pritvoru sugerira da su oboje sudjelovali u ubojstvu”, objašnjava stručnjak za kazneno pravo. “Moj klijent je detaljno opisao što se dogodilo iz njegove perspektive. I naravno da je bio uključen u to, inače ne bi mogao ništa reći o tome.”

Hassan M. je priznao istražiteljima tijekom ispitivanja “da je bio na obalama Rajne u Wormsu, gdje je kasnije pronađeno tijelo njegove kćeri”.

No, ne radi se o djelomičnom priznanju ili priznanju zločina. “To bi za mene bio korak predaleko”, rekao je odvjetnik.

Sada se istražuje je li oboje roditelja sudjelovalo u ubojstvo i tko je za što kriv. “Morat će se razjasniti tko je što učinio”, kažu odvjetnici.

Navodno je žrtva prije utapanja brutalno pretučena.

19. srpanj 2024 17:15