StoryEditor
19-godišnjakinja

Užas u Njemačkoj: Mladi nogometaš uhićen za silovanje i ubojstvo 19-godišnje Milene

Piše desk  /  07.03.2023., 10:16h

Oko 1.30 sati prijavljen je nestanak Milene O. Neki gosti zabave krenuli su u potragu i oko 2.40 ujutro na livadi pronašli 19-godišnjakinju teško ozlijeđenu.,

Djevojka koja je silovana i ubijena u noći sa subote na nedjelju u Bramscheu u Donjoj Saskoj, zove se Milena O., a osumnjičen je 20-godišnji Joel G.

Kako je Fenix-magazin objavio, zločin se dogodio u četvrti Pente u Bramschu, na zabavi na kojoj je bilo oko 150 ljudi. Tijekom slavlja djevojka je nestala. Ostali gosti su krenuli u potragu i nakon sat vremena pronašli su 19-godišnjakinju teško ozlijeđenu na livadi.

Kako pišu njemački mediji, 20-godišnjak je vratar jednog amaterskog nogometnog kluba u Donjoj Saskoj. U ponedjeljak je izveden pred suca ali se nije želio izjasniti o krivnji.

Joel H. i Milena O. su se navodno poznavali. O njemu su za medije progovorili i njegovi bivši školski kolege.

– Nije bio omiljen kod djevojaka, rekla je jedna bivša kolegica iz razreda o Joelu G.

Nico L. i Malte W.su dvije godine pohađali isti razred s Joelom G.. – Bio je pristojan dečko, ponekad i zabavan, rekli su.

To je bila jedna strana navodnog počinitelja. Jako se dobro slagao s dečkima. Kod djevojaka je, međutim, očito bilo drugačije.

– Uvijek je dolazilo do prepirki između njega i djevojaka. Rekao bih da je previše navaljivao. Razgovarao sam s nekoliko djevojaka iz našeg bivšeg razreda i one su također rekle kako ga nisu voljele jer je uvijek pomalo bio grub prema njima, rekao je Nico.

Malte W., koji je dvije godine išao u isti razred s Joelom, također se sjeća da je 20-godišnjak bio drugačiji prema djevojkama. – Bio je dobar, uvijek malo duhovit između toga i ponekad vrlo napadan prema djevojkama, rekao je Malte W.

No, ni Nico i Malte nisu nikad niti pomislili kako će se ovako nešto dogoditi. – Nitko nije vjerovao da će se ovako nešto ikada dogoditi. To je bilo potpuni šok. Da je to netko iz mog razreda. To je šok, rekao je 19-godišnji Nico.

Malte je toliko uznemiren da te noći nije mogao spavati. – Samo činjenica da živim u blizini, deset minuta vožnje autom i da mi je on bio kolega s posla i nekada iz razreda, jednostavno se od njega to ne očekuje. To je stvarno bio težak udarac, rekao je Malte., piše Fenix-magazin.

Što se dogodilo u Bramscheu?

U noći sa subote (4. ožujka) na nedjelju (5. ožujka) oko 150 ljudi slavilo je rođendan u Schützenhalle u okrugu Pente u Bramschu. Oko 1.30 sati prijavljen je nestanak Milene O. Neki gosti zabave krenuli su u potragu i oko 2.40 ujutro na livadi pronašli 19-godišnjakinju teško ozlijeđenu.,

Spasioci su je pokušali reanimirati, ali nažalost, u bolnici su utvrdili njezinu smrt. U nedjelju ujutro 20-godišnji Joel G. uhićen je zbog sumnje za ubojstvo.

Policija nije objavila detaljnije informacije o podrijetlu Milene O.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 12:40