StoryEditor
stravičan zločin

Užas na željezničkoj postaji u Njemačkoj: Odvukao ga do tračnica te gurno pred vlak

Piše Desk  /  29.11.2021., 14:29h
Vlak je 37-godišnjaku, srećom, zahvatio samo nogu, odnosno prešao mu je preko noge. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede ali je izvan životne opasnosti.

Užasne scene dogodile su se u nedjelju u poslijepodnevnim satima na željezničkoj postaji „Stachus“ u Münchenu. Oko 16 sati na peronu su se sukobila dvojica muškaraca migrantskog podrijetla (37 i 41), prenosi Večernji.hr.

Prema policijskom priopćenju, 41-godišnji Egipćanin je 37-godišnjaka uhvatio rukama oko vrata i odvukao ga do tračnica kuda je trebao proći vlak na liniji S8 u pravcu zračne luke.

Čekao je da vlak naiđe, a onda je punom snagom gurnuo 37-godišnja pred nadolazeći vlak. Vlak je 37-godišnjaku, srećom, zahvatio samo nogu, odnosno prešao mu je preko noge.

Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede ali je izvan životne opasnosti, piše Fenix magazin.

Šokirani svjedoci na peronu pozvali su hitnu pomoć, promet S-Bahnom je na neko vrijeme bio obustavljen. Policajci su uspjeli uhititi 41-godišnjaka koji je prilikom uhićenja pružao otpor.

Odveden je u policijsku stanicu, a potom u sjedište policije. Glasnogovornik policije Benjamin Castro je za Bild rekao kako policija istražuje pokušaj ubojstva.

Navodno su se osumnjičeni i žrtva poznavali. Uzrok spora još uvijek nije jasan. Policija nije navela koje je nacionalnosti žrtva.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:24