StoryEditor
Velika Kladuša

Usmrtio ga vlastiti automobil koji je pokušao zaustaviti

Piše desk  /  22.08.2022., 22:31h

S.D. (54) iz Velike Kladuše smrtno je stradao u bizarnoj nesreći koja se dogodila jučer u večernjim satima u naselju Trnovi, koje je udaljeno nekoliko kilometara od ovoga grada.

Prema riječima Adnana Beganovića, glasnogovornika MUP-a USK, nesretni muškarac prilikom parkiranja svog automobila nije osigurao vozilo, koje je potom krenulo niz strmu padinu.

“Automobil je ostao upaljen, a S.D. je izašao da otvori kapiju svog imanja. Međutim, automobil marke tuareg krenuo je niz padinu, a vlasnik se uhvatio za vrata u nastojanju da ga zaustavi. Međutim, u tome nije uspio, već je automobil skrenuo u obližnji jarak i prevrnuo se, te je tom prilikom nastala velika materijalna šteta, a S.D. je pretrpio teške povrede”, kazao je Beganović.

Iako je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, liječnici nisu uspjeli da mu sačuvaju život i on je sinoć oko 23 sata podlegao od zadobivenih rana.

Kako neslužbeno saznaje N1, vlasnik je već duže godina na radu u inozemstvu, a kući je došao da provede ljetni godišnji odmor.

Dnevnik.ba

22. srpanj 2024 18:43