StoryEditor
Većina nadrogirana

Uhićeno 11 navijača iz Teslića, napali građane Banjaluke i policiju

Piše desk  /  31.10.2021., 07:18h
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, zajedno s Jedinicom žandarmerije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, lišili su slobode 11 osoba - navijača iz Teslića koji su u subotu napali građane i policajce u Banjaluci te im nanijeli ozljede.

Kako je priopćeno iz MUP-a RS, sumnjiče se za djela „nasilničko ponašanje“, „sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje“ i „tjelesna ozljeda“.

Napad se dogodio u subotu oko 13:45 kada su navijači iz Teslića nenajavljeno došli na stadion u ulici Omladinska u Banjaluci. Fizički su napali dva građanina. Potom su po odlasku sa stadiona fizički napali dva policijska službenika liječničku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Kod navedenih osoba pronađeno je i oduzeto: dva metalna boksera, dvije palice i baklja.

Podvrgnuti su i ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu pri čemu je kod 6 osoba utvrđeno prisustvo opojne droge amfetamin, dok su tri osobe odbile podvrgnuti se ispitivanju.

O događaju je informiran dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim kaznenim djelima, priopćeno je iz MUP-a RS-a.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 07:13