StoryEditor
Sabaheta u akciji

Uhićena stara znanica policije, u kratkom roku je opljačkala dva butika

Piše desk  /  02.12.2021., 13:13h
Službenici Policijske postaje (PP) Travnik uspješno su rasvijetlili dva kaznena djela "krađa" koja su izvršena u proteklom razdoblju na području Travnika.

Radi se o krađama koje su prijavljene u PP Travnik dana 23.10 2021. godine u trgovačke radnje – butike, od kojih se jedan nalazi u krugu zelene pijace, odakle je ukraden novčanik s osobnim dokumentima i novcem u vrijednosti oko 430 KM, dok je iz drugog butika koji se nalazi u ulici Donja Čaršija, ukraden dnevni pazar u vrijednosti oko 480 KM.

Operativnim radom na terenu službenici PP Travnik su došli do saznanja da je osumnjičena za izvršenje predmetnih kaznenih djela S.Dž. rođena 1959. godine iz Sarajeva.

Protiv osumnjičene slijedi podnošenje Izvještaja nadležnom Županijskom tužiteljstvu o počinjenim kaznenim djelima "krađa", navedeno je iz Ureda povjerenika MUP-a Srednjobosanske županije.

Neslužbeno se doznaje da se radi o Sabaheti Džindo koja je policijskim agencijama na cijelom području BiH, ali i zemalja okruženja, poznata po izvršenju više istih ili sličnih djela. Također, ova osoba je jednom prilikom uhićena i u Starom gradu u Mostaru po tjeralici nadležnih policijskih agencija.

"Odrađivala" je butike, razne trgovine, kafiće, pizzerije, ali i obične prolaznike i u drugim gradovima poput Sarajeva, Banja Luke, Zenice, Splita, Zagreba...

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 21:48