StoryEditor
škotska

Učiteljica spavala s učenikom, ravnatelj tvrdi: "Zvali su me i dojurio sam u hotel"

Piše desk  /  10.02.2022., 22:12h
Ravnatelj tvrdi kako je dan nakon incidenta pozvao na razgovor učenika koji mu je priznao da je spavao s učiteljicom. Melissa je pak bila suspendirana.

Melissa Tweedie iz Škotske, bivša učiteljica tjelesnog, 2017. godine navodno je na maturalnoj večeri imala spolni odnos s tada 18-godišnjim učenikom, piše Daily Mail. Policija je tada odbacila slučaj jer nije bilo elementa kaznenog djela, no istraga je sada ponovo pokrenuta te Melissi prijeti zabrana rada u svim školskim ustanovama.

U vrijeme incidenta Melissa je imala 23 godine i bila je učiteljica u jednoj srednjoj školi u Glasgowu. Kada je prije četiri godine stigla na maturalnu zabavu, ostali su profesori ostali u čudu kada je Melissa stigla u izazovnoj haljini s dubokim prorezom. Navodno je sjedila, pila, a kasnije i plesala s učenicima, prenosi Index.hr.

Melissa je s učenikom otišla u obližnji hotel

Melissa je navodno jednog od učenika u jednom trenutku zagrlila te su kasnije otišli u obližnji hotel. Naime, učenici su nakon maturalne rezervirali obližnji hotel, dok su profesori imali drugi hotel. No Melissa je završila s učenicima, a u sobi ih je zatekao drugi učenik koji je sve ispričao ravnatelju škole.

"Pitala sam je kako će kući i da joj možemo srediti prijevoz, ali odbila je. Mi smo se sami vratili u hotel, kasnije smo i pregledavali kamere da vidimo je li se vratila. Poslali smo joj i poruku, ali nije odgovorila", ispričala je profesorica Heather Prentice, koja je radila u istoj školi s Melissom, na saslušanju.

"Te večeri znao sam da nešto nije u redu. Vidio sam da profesorice pričaju da je Melissa otišla s učenicima. Kasnije sam saznao da je spavala s jednim. Stariji profesori pitali su je treba li joj taksi, rekla im je da ne treba i da će se snaći. Kasnije me nazvao jedan profesor i rekao da je Melissa s učenicima u hotelu", dodao je ravnatelj škole David Nicholls.

"Došao sam u taj hotel, tamo je bilo nekoliko učenika. Osoblje hotela zanimalo je je li dječak punoljetan, kad su saznali da je, rekli su da to što se događa nije njihov problem. Dobio sam Melissu na telefon, rekla mi je da je bila u hotelu, ali da je sad kod kuće", nastavio je.

Učeniku je žao što se ponovo raspravlja o tom događaju

Ravnatelj tvrdi kako je dan nakon incidenta pozvao na razgovor učenika koji mu je priznao da je spavao s učiteljicom. Melissa je pak bila suspendirana.

Na saslušanju je bio i učenik s kojim je Melissa spavala.

"Nismo imali nikakav odnos prije maturalne, pio sam te večeri. Nisam je pozvao u hotel, ne znam kako je tamo došla. Ostali smo sami u sobi, ljubili smo se i seksali. Ona je prenoćila i oboje smo otišli u osam ujutro", ispričao je. Tvrdi da mu je žao zbog svega što se događa jer smatra kako se takva situacija mogla dogoditi i prilikom izlaska. 

Inače, Tweedie sada živi u Dubaiju i radi kao instruktorica joge.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 03:00