StoryEditor
tuzla

Ubojica žene i djece planirao ubojstvo, sjekiru kupio na pijaci, ostavio i poruku na vratima stana!

Piše desk  /  21.05.2024., 12:38h

Novi slučaj stravičnog trostrukog ubojstva, a zatim samoubojstva, šokirao je Bosnu i Hercegovinu, ali i cijelu regiju!

Muškarac iz Tuzle Mujaga Čičkušić ubio je suprugu i dvoje djece, dobi devet i dvije godine, a zatim prešao u stan zgrade prekoputa i počinio samoubojstvo! On se bacio sa zgrade.

Istražni timovi pronašli su sjekiru kojom je najvjerojatnije izvršeno ubojstvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno da li ih je pobio oštricom ili tupim dijelom sjekire. Naređeno je vještačenje.

Prema neslužbenim informacijama „Avaza“, tužitelji i istražitelji vjeruju da bi motiv stravičnog ubojstva mogla biti ljubomora. No, za sada ova informacija nije službeno potvrđena.

Čičkušić se, kako je za „Avaz“ potvrđeno, prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, gdje je radio kao medicinski tehničar. On je bio zaposlenik Kliničkog centra Univerziteta u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao raditi u Njemačku.

Avaz saznaje da je Čičkušić, kako je do sada pokazala istraga, brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, kako je potvrdio izvor, nekoliko dana prije zločina kupio sjekiru na tržnici kod Hemeta i njom je ubio članove obitelji.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a cijeli stan je bukvalno uništen i ispremještan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela. 

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Njemačkoj.

Dnevnik.ba

24. srpanj 2024 01:25