StoryEditor
detalji horora u srbiji

Ubojica obitelji Đokić bio je s njima u automobilu?

Piše desk  /  02.10.2021., 22:03h
Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25), čija su tijela pronađena spaljena u selu Moravac, oteti su i nakon toga brutalno ubijeni u noći 26. rujna nakon što su iz ovog aleksinačkog sela, gdje su bili kod Goranove majke, krenuli kući prema Aleksincu.

Oni su oteti, po svemu sudeći, još u selu Moravac nedugo nakon što su iz kuće Goranove majke krenuli prema svojoj kući, a na to ukazuje činjenica da su na raskrižju na glavnoj cesti umjesto ka Žitkovcu skrenuli u suprotnom smjeru ka Tešici, piše Blic.rs.

Jedini razlog zbog kojeg bi se uputili na tu stranu može biti da je s njima u tom trenutku u automobilu već bio netko tko ih je primorao na takav korak. Manja je vjerojatnost da se dogodio bilo koji drugi scenarij, da su sami krenuli ili da ih je na to primorao otmičar iz drugog automobila.

Goran Đokić se dugo bavio mjenjačkim poslovima i u centru Aleksinca je imao mjenjačnicu, a podatak da je kod sebe imao veću svotu novca očigledno je bila poznat i otmičaru koji se odlučio na ovaj potez.

Je li to bio netko koga je poznavao i tko je zloupotrebio njegovo povjerenje da uđe u automobil ili je na drugi način prevarom uspio zaustaviti ga, a potom i primorati da odveze auto u određenom pravcu u ovom trenutku može se samo nagađati.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 12:05