StoryEditor
poznat identitet stradalih

U sudaru kod Mostara poginula obitelj Krstić: "Strašna prometna nesreća sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici"

Piše desk  /  25.09.2022., 13:39h

Strašna prometna nesreća kod Mostara odnijela je život četiri osobe, dok su još četiri osobe u bolnici.

Kako je jutros objavljeno, u automobilu marke Renault poginuli su otac, majka i sin. Drugo dijete, djevojčica, bori se za život u bolnici.

U međuvremenu je otkriven identitet smrtno stradale obitelji.

"S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju. Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Počivali u miru Božjem", objavljeno je na Facebook stranici Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača.

"Strašna prometna nesreća u Mostaru sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici. Izražavam sućut obitelji i najbližima tragično preminulih. U ovoj teškoj situaciji napravit ćemo sve kako bi pomogli obitelji. Pokojnima pokoj vječni daruj Gospodine", napisao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić na svojem Facebook profilu.

Do nesreće je došlo oko 20 sati na magistralnoj cesti u mjestu Buna kada su se u do sada neutvrđenim okolnostima sudarili Renault Scenic i BMW X5, a u prometnoj nesreći sudjelovalo je još jedno vozilo marke Mercedes. Tročlana obitelj, bračni par i devetogodišnje dijete, preminula je na licu mjesta, kao i vozač iz drugoga vozila.

Teže tjelesne ozljede zadobili su putnici iz BMW-a i Mercedesa te su prebačeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru. Uviđaj na mjestu nesreće trajao je pet sati, zbog čega je bio obustavljen promet na magistralnoj cesti koja od Mostara vodi prema Čapljini i Metkoviću.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:35