StoryEditor
ferro keš

U Mostaru izgorjela tvrtka za servisiranje automobila i opremanje vatrogasnih vozila

Piše desk  /  11.09.2023., 17:16h

Dramatično je danas bilo u poslovnoj zoni mostarskog naselja Rodoč gdje je veliki požar izbio oko 14 sati u firmi Ferro Keš, te se nemilosrdno širio nanoseći ogromne štete.

Iako su na teren izašle sve raspoložive vatrogasne jedinice, nastale su ogromne štete.

Kako Klix.ba saznaje na mjestu događaja u gašenju požara vatrogascima je pomagalo oko stotinjak radnika, koji su u to vrijeme bili na poslu.

Požar je izbio u jednoj hali u kompleksu Ferro Keša, te se proširio i potpuno uništio firmu za servisiranje automobila i opremanje vatrogasnih vozila, koja se nalazi pod istim krovom.

Kako se doznaje od radnika koji su goloruki branili imovinu tvrtke, izgorjelo je oko 15 automobila, a štete koje je požar izazvao u kompleksu firme Ferro Keš, kako kažu, brojat će se u milijunima.

Jedan od vlasnika Ferro Keša Miroslav Čuljak šokiran događajem je za Klix.ba kazao kako u ovom trenutku ne može davati nikakve informacije.

Na mjesto događaja izašla je Hitna medicinska pomoć, ali na svu sreću nema povrijeđenih osoba. Na terenu su i policijske snage koje će nakon što se požar sanira uraditi uviđaj

Više informacija o požaru, uzroku izbijanja vatre kao i posljedicama koje će se zbrajati, bit će poznato nakon što se provedu sve zakonom predviđene istražne radnje.

Požar još nije u potpunosti ugašen iako su sve vatrogasne ekipe na terenu, te im pomažu i radnici.

Dnevnik.ba

22. srpanj 2024 07:29