StoryEditor
prostrijelna rana

U lovu kod Grubišnog polja poginuo muškarac

Piše desk  /  08.11.2021., 10:50h
Prilikom pogona divljači došlo je do smrtnog stradavanja 45-godišnjeg lovca koji je zadobio strijelnu ozljedu glave od koje je preminuo po dolasku u Opću bolnicu Virovitica, priopćila je policija.

Na području otvorenog lovišta u šumi kod Grubišnog Polja u nedjelju je u lovu smrtno stradao 45-godišnjak, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Do nesreće je došlo oko 11.30 sati u blizini Male Dapčevice za vrijeme lova na krupnu divljač u kojem je sudjelovalo više lovaca.

- Prilikom pogona divljači došlo je do smrtnog stradavanja 45-godišnjeg lovca koji je zadobio strijelnu ozljedu glave od koje je preminuo po dolasku u Opću bolnicu Virovitica, priopćila je policija.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru sutra  09. studenog obaviti će se obdukcija u Općoj bolnici Virovitica.

U svezi navedenog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju razjašnjavanja svih činjenica i okolnosti oko smrtnog stradavanja 45-godišnjaka. 

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 16:27