StoryEditor
hladnokrvno ubojstvo

U Engleskoj nasmrt izbodena žena koja je gurala kolica s djetetom: "Bila je pristojna i skromna"

Piše desk  /  11.04.2024., 09:34h

Vlasti su uhitile i četiri druga muškarca, u dobi od 20 godina, zbog sumnje da su pomagali prijestupniku i zbog kaznenog djela povezanog s drogom.

Policija je optužila 25-godišnjeg muškarca za ubojstvo Kulsume Akter, koja je izbodena na smrt dok je gurala bebu u kolicima u Bradfordu. Vlasti su uhitile Habibura Masuma, iz Burnleyja, u utorak rano ujutro, a optužen je u srijedu. Danas bi se trebao pojaviti pred sudom u Bradfordu, prenosi Index.hr.

Vlasti su uhitile i četiri druga muškarca, u dobi od 20 godina, zbog sumnje da su pomagali prijestupniku i zbog kaznenog djela povezanog s drogom. Trenutno se nalaze u policijskom pritvoru.

Policija West Yorkshirea je dodala u priopćenju da je 23-godišnjak koji je uhićen u ponedjeljak pod sumnjom da je pomagao optuženiku pušten uz jamčevinu. Akter (27) pronađena je teško ozlijeđena oko 15:21 u subotu. Prevezena je u bolnicu gdje je i preminula. Njezina beba nije zadobila nikakve ozljede. 

Rođak 27-godišnjakinje, Aftab Miah, rekao je ranije ovog tjedna za BBC da je obitelj shrvana zbog njezine smrti. "Bila je pristojna i skromna. Nasmijavala je ljude oko sebe. Njezina mama u Bangladešu neprestano lije suze", kazao je Miah. 

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 16:33