25.09.2022., Mostar, Bosna i Hercegovina - Automobili iz prometne nesrece u kojoj su smrtno stradale cetiri osobe prevezeni su u krug MUP-a radi vjestacenja. Prometna nesreca dogodila se sinoc na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna-Zaton. Photo: Pixsell/PIXSELLPIXSELL/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
priopćenje

Tužiteljstvo HNŽ-a se oglasilo o tragičnoj prometnoj nesreći kod Mostara

Piše HINA  /  26.09.2022., 12:46h

Tužiteljstvo HNŽ-a obavještava javnost da poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) priopćilo je kako nije izvor neprovjerenih informacija objavljenih u pojedinim medijima o okolnostima prometne nesreće u kojoj su proteklog vikenda kod Mostara četiri osobe izgubile život.

“Iz tih razloga, a zbog težine samog slučaja i tragičnih posljedica, Tužiteljstvo HNŽ-a obavještava javnost da poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje, te da su naložena sva neophodna vještačenja (obdukcija tijela smrtno stradalih osoba, vještačenje tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehnička, medicinska i ostala potrebna vještačenja), kao i da će se poduzeti i druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti koje su dovele do ove prometne nezgode s tragičnim posljedicama”, priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 18:20