StoryEditor
cazin

Tržni centar se oglasio o slučaju teško ozlijeđenog mladića. Njegov otac odgovorio: Imali ste priliku. Kome se gaće tresu, trest će se sve više

Piše desk  /  11.11.2022., 10:09h

Priopćenjem za javnost povodom posljednjih događanja vezanih za slučaj Azur Terzić obratili su se iz City Centera Cazin. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Povodom nesretnog događaja koji se dogodio u krugu tržnog centra City Center Cazin u kojem je ozlijeđen Azur Terzić, kojem iskreno želimo sve najbolje i brzo ozdravljenje, pojavilo se niz informacija koje tendenciozno dovode u korelaciju sam Centar, zaposlenike kao i vlasnike ovog značajnog objekta.

Mi želimo informirati javnost da nam je žao što se ovaj nesretni događaj pokušava povezati s poslovanjem City Centera i time se pokušava nanijeti šteta ne samo Centru već i svim našim partnerima koji koriste prostore unutar samog objekta.

Posebno smo pogođeni namjerama pojedinaca da zloupotrebama određenih činjenica dovedu u zabludu javnost u pogledu svih naših dosadašnjih aktivnosti, koje su od listopada 2018. godine, kada su započeli radovi na izgradnji ovog kapitalnog objekta, usmjereni samo u interesu Cazina i stanovnika naše regije.

Kao društveno odgovorna kompanija, City Centar AD d.o.o. je svih ovih godina sve aktivnosti, od izgradnje tržnog centra do eksploatacije prostora, usmjerio na osiguranje boljeg života velikog broja zaposlenika, suradnika, izvođača i ostalih kooperanata, prvenstveno s prostora Cazina i Unsko-sanske županije. Namjera i djelovanje osnivača firme i čitave obitelji Durić, uz sve nedaće koje su privatno doživjeli, uvijek su bile časne, s ciljem da se učini dobro djelo za svoj grad. Svjesni svoje odgovornosti, sve aktivnosti su bile usmjerene da razvojem firme doprinesu povećanju standarda života i kvalitete ponude za sve naše građane. O rezultatima poslovanja, namjerama, postignućima City Centar AD d.o.o. govore stotine zaposlenih radnika u tržnom centru, deseci firmi koje posluju u našem objektu, kao i hiljade posjetitelja i kupaca koji dolaze iz čitave županije, ali i okruženja. Sigurno je da mi, zajedno s našim partnerima, odnosno firmama koje posluju unutar Centra, značajno doprinosimo budžetima grada, županije i države, ali i da kao društveno odgovorna kompanija imamo svijest o potrebama čitave zajednice.

Tržni centar City Center Cazin s osnovnom djelatnošću u oblasti iznajmljivanja poslovnih prostora, izgrađen je 2018. godine i u proteklom periodu je postao jedan od najvećih trgovačkih centara u regiji. Samo u protekle dvije godine u Centru je ostvaren promet, uključujući i promet zakupaca, od cca 80 milijuna KM unatoč poremećajima uzrokovanim pandemijom koronavirusa i ratom u Ukrajini.

Mi znamo da građani Cazina sve navedeno dobro znaju i da poštuju urađeno. Ali nažalost postoje i oni koji od početka opstruiraju sva naša nastojanja, spekuliraju i dezinformiraju javnost o našim poslovnim rezultatima i časnim namjerama, a sad na žalost insinuiraju i našu nepostojeću umiješanost u nemili događaj. Upravo zbog takvih se i obraćamo javnosti.

City Centar AD d.o.o. Cazin podržava nastojanja službenih organa da provođenjem istražnih radnji u potpunosti rasvijetle okolnosti koje su 2. listopada 2022. godine, dovele do nastanka teških ozljeda Azura Terzića te u tom smislu apeliramo na pojedince koji imaju određene informacije da iste priopće službenim organima koji vode istragu. Na pojedince koji iz njima znanih razloga prejudiciraju rezultate istražnih radnji, iznošenjem netočnih navoda i kleveta na račun firme i njenih osnivača, apeliramo da se suzdrže od istih, jer tako izravno opstruiraju poslovanje poslovnih subjekata koji djeluju unutar City Centra Cazin.

Također, pozivamo sve građane da se ujedinimo u podršci brzom ozdravljenju Azura, kao i službenim organima u provođenju istrage i utvrđivanju istine o nesretnom događaju i da se suzdržimo od prejudiciranje bilo kakvih rezultata istrage. Jedino na ovaj način ćemo biti sigurni da će konačni rezultati biti pravični, s nadom da se ovakvi i slični tragični događaji neće više nikad i nikome dogoditi! - Vaš City Center Cazin”- stoji u priopćenju ove kompanije.

Na ovo priopćenje ostavio je komentar Azurov otac Saud Terzić čiji komentar prenosimo u cijelosti:

”Imali ste priliku podržati Azura preko Vašeg VELIKOG VIDEO ZIDA kojeg posjedujete kad su bili oni veliki prosvjedi, a Vi ste umjesto Zuke na zid postavili najavu za koncert Milice Todorović. Među Vašim zaposlenicima ima časnih i poštenih osoba kojima ste zabranili izlazak iz restorana i priključenja masi ljudi ustvari,.  trebali su ih predvoditi tkz.nevina šefica i njen sin kao i tjelohranitelji. Svaki Vaš dopis daje nam dodatni motiv i snagu da ustrajemo u našoj borbi do završetka istrage. Ne pomišljajte da ćemo u bilo kojem slučaju odustati od svojih namjera. A kome se gaće tresu, trest će se svakodnevno sve više. Svaka subote prosvjedi do konačne istrage!”

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:18