StoryEditor
prijavio ih policiji

Trojica mladića u Zagrebu napala mladog pjevača: "Napadnut sam jer sam homoseksualac. Žalostan sam jer živimo u jadnom svijetu"

Piše desk  /  25.09.2022., 07:30h

Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora!, objavio je Željko Milašinović

Mladi zagrebački pjevač Željko Milašinović objavio je kako su ga napala trojica mladića u petak oko 20:30 u Ulici Antuna Šoljana u Zagrebu, a razlog napada je, tvrdi, to što je deklarirani homoseksualac.

- Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve! - objavio je Željko na Facebooku uz fotografiju kaznene prijave koju je podnio u policiji.

- Napasti nekoga zato jer je drugačiji, zato jer se ne uklapa u masu, jer je rođen da se ističe je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da to biti poseban je nešto predivno! Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti, jer da mrzim ne znam. S moje strane ljubav i pozitivna energija sa jednim iskustvom više! - objavio je.

Incident je potvrdila i zagrebačka policija. Naveli su kako su nepoznati počinitelji u petak navečer 24-godišnjaku istrgnuli torbicu s dokumentima i novcem te da materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Dnevnik.ba

25. srpanj 2024 18:49